FꓤANCISCO JAVIER ЯODRÍGUEZ AMOЯÍN

Anekdotas o lapsus na razón.

19 ene 2021

Exiliado Carles Puigdemont i Casamajó.

Totalmmente de acuerdo con las declasraciones de
Pablo Iglesias Turrión en Salvados sobre el Exiliado Carles Puigdemont i Casamajó.
Quien no lo vea asi tiene un gran problema con la democracia.
#SalvadosPablo


 
 
"La criminalització i la deshumanització dels dissidents polítics és una actitud incompatible amb la democràcia. Pablo Iglesias s'ha desmarcat d'aquesta narrativa. Això no el fa còmplice de cap estratègia independentista, ni de la meva en particular.
Em sap greu l'onada d'incomprensió que està rebent, quan hauria de fer reflexionar a tots els qui participen d'aquest acarnissament que fa anys que rebem alguns. No és sa, per a cap democràcia, que s'estigmatitzin les persones que lluiten políticament per objectius legítims.
Per defensar els presos polítics i demanar el retorn a casa dels exiliats no cal estar d'acord amb les seves idees. Cal estar d'acord a voler una societat que resolgui els seus conflictes polítics per la via de la política. Això és el que Pablo Iglesias intenta.
I mereix respecte i agraïment per intentar-ho. Quedar-se en una zona de confort per regalar les orelles dels qui han fracassat en la seva estratègia de resoldre el conflicte a través de la violència policial i l'ús fraudulent del codi penal no és progressista. És molt conservador"

 
inicio